Framtidssäkra er kompetens och matcha kraven i den gröna omställningen

Kraven från de stora företagen i stål- och metallindustrin ökar och förändras i och med den gröna omställningen. För att vara konkurrenskraftig är det viktigt att kunna ställa om och lära nytt.

Genom att delta i projektet Kompetenslyft Grön Industri får små och medelstora företag i stålindustrins leverantörskedja i Norrbotten och metallindustrins värdekedja i Västerbotten hjälp med validering och utbildningsinsatser som matchar kompetenskraven i den gröna omställningen.

Läs mer om projektet

Delta i något av våra utvecklingsprogram

Vill du och ditt företag komma snabbare upp på banan med rätt kompetens för att säkra långsiktig lönsamhet och hållbar tillväxt? Kompetenslyft Grön Industri erbjuder anpassade utvecklingsprogram där ni med stöd av handfast coaching på ett strukturerat sätt utvecklar ert arbete med kompetensförsörjning – på kort och lång sikt!

Klicka nedan för att läsa mer om respektive program.

MIND THE GAP    FRAMSTEG    SÄKRAD

Lyssna på vår podd!

Vi får träffa fyra av parterna som står bakom projektet Kompetenslyft Grön Industri. Vi pratar om vilka utmaningarna är och vad som är så viktigt för att den gröna omställningen inom industrin ska lyckas.

Lyssna på Spotify

Låter det intressant? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

 

Vilka företag får delta i projektet?
Små och medelstora företag i stålindustrins leverantörskedja i Norrbotten och metallindustrins leverantörskedja i Västerbotten som uppfyller följande kriterier:Max 249 anställda, max omsättning 50 miljoner Euro, max balansomslutning 43 miljoner Euro. (Gäller hela koncernen.) Ej mottagit försumbart stöd som överstiger 300 000 Euro senaste 3 åren. Är anslutna till kollektivavtal.

Eller kontakta någon av oss!

Delprojektledare, IUC Norr

Tel 073-821 63 91

Marlene Hagenrud

Delprojektledare, IUC Norr

Kontaktuppgifter

  • Tel 073-821 63 91

Projektledare och Industricoach, IUC Norr

070-376 99 60

Monica Kutics Normark

Projektledare och Industricoach, IUC Norr

Kontaktuppgifter

  • 070-376 99 60